Over ons

Specialist in verduurzaming

Solar Technologies is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in het onderhoud en de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Naast ons uitgebreide assortiment van zonnestroom producten, bieden we ook deskundig advies over het beste systeem in uw specifieke situatie.

Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant, regelen wij alles van advies tot installatie tot financiering en subsidieaanvraag. Zo zorgen wij dat iedereen op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op de energierekening kan besparen.

Solar Technologies is onderdeel van de Infinity group. Ons team bestaat uit ervaren installateurs en dienstverleners, Wij kunnen u hierdoor ontzorgen op het complete gebied van uw technische installaties in en rondom het huis. Binnen onze onderneming hebben wij ruim 15 jaar ervaring en alle kennis in huis om u een passend advies te geven en te ontzorgen met de installatie en het onderhoud van bijvoorbeeld airco’s, warmtepompen, ketels en zonnepaneelinstallaties.

Onze impact op de wereld

25.000

zonnepanelen geïnstalleerd

20.000.000

kg aan CO₂ bespaard

80.000.000

kWh aan zonne-energie opgewekt

Samen naar een duurzamere wereld

De wereld is van ons allemaal. Om deze reden moeten we er samen naar streven om duurzamer te leven. Bij solartechnologies.nl kunnen wij jou helpen aan producten om jouw woning of bedrijfspand duurzamer te maken. Onze specialisten en monteurs helpen jou graag verder in het verduurzamingsproces. 

Onze missie

Ons doel is om zoveel mogelijk duurzame energie op te wekken voor onze klanten.  Zonne-energie is een onuitputtelijke en duurzame energiebron, in tegenstelling tot fossiele brandstoffen als aardgas.

Onze missie is om duurzame energie aan de wereld te introduceren tegen een eerlijke en betaalbare prijs. Zo kan iedereen profiteren van deze onuitputtelijke bron van energie en werken aan een duurzamere wereld.

Onze missie

Ons doel is om zoveel mogelijk duurzame energie op te wekken voor onze klanten.  Zonne-energie is een onuitputtelijke en duurzame energiebron, in tegenstelling tot fossiele brandstoffen als aardgas.

Onze missie is om duurzame energie aan de wereld te introduceren tegen een eerlijke en betaalbare prijs. Zo kan iedereen profiteren van deze onuitputtelijke bron van energie en werken aan een duurzamere wereld.

Missie & Visie

Solar Technologies helpt woningcorporaties, bedrijven en particulieren om duurzame zonnestroom te garanderen en het maximale rendement te behalen van wat mogelijk is in elke specifieke situatie. Dit doen we door hoogwaardige installaties af te leveren en de nieuwe of bestaande installaties op professionele wijze te onderhouden.

De verduurzamingsslag die heel Nederland en de rest van de wereld op dit meemaakt is noodzakelijk voor het behoud van onze planeet, Om te zorgen dat de investeerder ook tevreden is met zijn duurzame installatie vinden wij dat de installatie goed moet aansluiten bij de wensen en de gebruiken van de klant. Om dit te kunnen garanderen is het noodzakelijk dat de installatie goed wordt onderhouden en is afgesteld.

Wij van Solar Technologies geven deze garantie en staan voor kwalitatieve oplossingen en beheer van uw installatie!

Veelgestelde vragen

Nog andere vragen?

Staat jouw vraag er niet tuseen? Neem dan contact met ons op via WhatsApp!

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Waarom zou ik jullie producten en diensten afnemen?

Bij Solar Technologies bieden wij hoge kwaliteitsproducten en diensten. Ons team van adviseurs en monteurs kunnen jou in het volledige proces verder helpen. 

Verder hebben wij 15+ jaren ervaring in het leveren, monteren en onderhouden van zonnestroom producten. 

Hebben jullie een showroom?

Wij hebben momenteel helaas geen showroom. Heb je vragen over een bepaald product of dienst? Neem dan contact op met onze klantenservice en een van onze specialisten zal jou dan verder helpen!

Waarvoor kan ik bij jullie terecht?

Bij Solar Technologies kan jij terecht voor de levering, montage en onderhoud van zonnepanelen, laadpalen, led-verlichting en airconditioning. 

Wij kunnen jou in het volledige verduurzamingsproces van jouw huis helpen! 

Zijn jullie werkzaam door heel Nederland?

Solar Technologies is werkzaam door heel Nederland en België! Zo kunnen wij ook jou helpen met het verduurzamen van jouw huis en het verlagen van jouw energierekening. 

Op welke manier kan ik contact met jullie opnemen?

Wij zijn bereikbaar via de email, telefonisch en via WhatsApp. Op onze contact pagina kan jij deze contactgegevens vinden!

Bieden jullie ook onderhoud en installatie aan?

Solar Technologies biedt verschillende diensten en producten aan. Wij installeren en onderhouden de geleverde producten ook! Onderhoud is essentieel voor het maximale rendement van de zonnestroom producten, zoals zonnepanelen. 

Besparen? Wij helpen graag!

Wil jij besparen op jouw energierekening? Bij Solar Technologies helpen wij jou daar graag mee.

Beste prijzen voor jou!

Solar Technologies biedt de beste prijzen aan om jou te helpen jouw huis te verduurzamen!

Krijg 21% terug

Wist jij dat je 21% van het aankoopbedrag terug krijgt? Solar Technologies regelt dit voor jou!