Offerte aanvragen

Verduurzamen en besparen

Wil jij besparen op jouw energierekening? Bij Solar Technologies helpen wij jou daar graag mee. Wij hebben een breed assortiment aan producten waarmee jij jouw huis duurzamer kan maken. Hierbij moet je denken aan zonnepanelen, laadpalen, airco’s en ledverlichting. 

Wij geven graag advies aan mensen zoals jou die willen besparen op de energierekening. Om deze reden bieden wij een gratis bespaarplan aan! Op deze manier kan jij vrijblijvend advies van ons ontvangen. We lichten je in over de mogelijkheden en de kosten hiervan. 

Samen kunnen wij streven naar een duurzamere wereld en natuurlijk een lagere energierekening! 

Onze bespaar mogelijkheden

Zonnepanelen

Zonnepanelen hebben veel voordelen. Zo zijn zonnepanelen een duurzame en goede investering. Het is niet alleen een goede investering voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Steeds meer huishoudens kopen zonnepanelen omdat het een duurzame bron van natuurlijke energie is.

Zonnepanelen onderhoud

Zonnepanelen onderhouden is belangrijk om het rendement en de levensduur van uw installatie te waarborgen. Uit de praktijk weten wij dat wanneer de installatie niet regelmatig wordt onderhouden, de opbrengst tot wel 25% kan dalen en de veiligheid vermindert. Vraag hieronder een offerte aan voor de mogelijkheden. 

Airconditioning

Solar technologies is jouw groothandel in airco en alles wat daarbij hoort. Bij ons stopt het niet bij het apparaat, want wij hebben ook toebehoren voor airco, montagematerialen en koeltechnische gereedschappen.

Laadpalen

Wil jij de door jouw zonnepanelen opgewekte stroom gaan hergebruiken? Dan is het gebruiken van een elektrische auto geen slechte keuze! Door middel van een laadpaal kan jij de opgewekte stroom hergebruiken voor jouw auto. 

Gratis bespaar offerte aanvragen

Wil jij direct besparen op jouw energierekening? Vraag dan een gratis bespaarplan aan!

Liever direct contact?

Bel ons op

Stuur ons een Appje

Veelgestelde vragen

Nog andere vragen?

Staat jouw vraag er niet tuseen? Neem dan contact met ons op via WhatsApp!

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Waarom zou ik jullie producten en diensten afnemen?

Bij Solar Technologies bieden wij hoge kwaliteitsproducten en diensten. Ons team van adviseurs en monteurs kunnen jou in het volledige proces verder helpen. 

Verder hebben wij 15+ jaren ervaring in het leveren, monteren en onderhouden van zonnestroom producten. 

Hebben jullie een showroom?

Wij hebben momenteel helaas geen showroom. Heb je vragen over een bepaald product of dienst? Neem dan contact op met onze klantenservice en een van onze specialisten zal jou dan verder helpen!

Waarvoor kan ik bij jullie terecht?

Bij Solar Technologies kan jij terecht voor de levering, montage en onderhoud van zonnepanelen, laadpalen, led-verlichting en airconditioning. 

Wij kunnen jou in het volledige verduurzamingsproces van jouw huis helpen! 

Zijn jullie werkzaam door heel Nederland?

Solar Technologies is werkzaam door heel Nederland en België! Zo kunnen wij ook jou helpen met het verduurzamen van jouw huis en het verlagen van jouw energierekening. 

Op welke manier kan ik contact met jullie opnemen?

Wij zijn bereikbaar via de email, telefonisch en via WhatsApp. Op onze contact pagina kan jij deze contactgegevens vinden!

Bieden jullie ook onderhoud en installatie aan?

Solar Technologies biedt verschillende diensten en producten aan. Wij installeren en onderhouden de geleverde producten ook! Onderhoud is essentieel voor het maximale rendement van de zonnestroom producten, zoals zonnepanelen. 

Besparen? Wij helpen graag!

Wil jij besparen op jouw energierekening? Bij Solar Technologies helpen wij jou daar graag mee.

Beste prijzen voor jou!

Solar Technologies biedt de beste prijzen aan om jou te helpen jouw huis te verduurzamen!

Betaal geen BTW!

Wist jij dat je de 21% BTW niet hoeft te betalen? Solar Technologies regelt dit voor jou!