Laadpaal

Hergebruik jouw energie

Wil jij de door jouw zonnepanelen opgewekte energie hergebruiken? Dat kan met een eigen laadpaal voor jouw elektrische auto! Op deze manier betaal je niks voor het opladen van jouw auto en heb je altijd een eigen plek om de auto op te laden.

Bij Solartechnologies.nl leveren en installeren wij laadpalen. Wil dit ook? Vraag dan vijblijvend een offerte aan via onderstaande knop.

Ga voor gemak

Het aanschaffen en installeren van een laadpaal is een behoorlijke investering. Maar op de lange termijn zullen de voordelen opwegen tegen de initiële kosten. Hoe dan ook, elektrisch rijden is al goedkoper dan rijden op benzine of diesel. U kunt de kosten verder verlagen door uw auto thuis op te laden.

Ook krijg jij je eigen prive oplaadpunt. Zo hoef je nooit te wachten op anderen en is je auto gegarandeerd opgeladen!

Ga voor gemak

Het aanschaffen en installeren van een laadpaal is een behoorlijke investering. Maar op de lange termijn zullen de voordelen opwegen tegen de initiële kosten. Hoe dan ook, elektrisch rijden is al goedkoper dan rijden op benzine of diesel. U kunt de kosten verder verlagen door uw auto thuis op te laden.

Ook krijg jij je eigen prive oplaadpunt. Zo hoef je nooit te wachten op anderen en is je auto gegarandeerd opgeladen!

Hulp nodig met besparen?

Wil jij jouw huis verduurzamen en besparen op de energierekening? Dan ben jij niet de enige! Wat is er fijner dan je eigen stroom opwekken en hier op meerdere gebieden gebruik van kunnen maken? Onze specialisten adviseren jou hier graag over!

Hoe wij te werk gaan

1. Advies gesprek met onze specialisten
Bj Solar Technologies staan wij voor onze transparantie. Wij willen de klant vooraf van a tot z inlichten over de mogelijkheden en de kosten hiervan. Onze specialisten zillen samen met jou een plan opstellen voor de maximale verduurzamings- en bespaarmogelijkheden in jouw situatie. 

2. Investeringsoverzicht en opbrengsten bespreken
Nadat een van onze specialisten jou heeft geadviseerd over de mogelijkheden, zullen wij een offerte opstellen en het termijn voor het uivoeren van het proces bekend maken. Hierdoor heeft u achteraf geen onvoorziene kosten en is alles vooraf bekend.

3. Levering en installatie
De offerte is goedgekeurd, dus onze monteurs kunnen aan de slag! Vanuit onze kant wordt de rest geregeld. De producten worden geleverd en zorgvuldig geinstalleerd. Hierna kan het besparen beginnen!

Veelgestelde vragen

Nog andere vragen?

Staat jouw vraag er niet tuseen? Neem dan contact met ons op via WhatsApp!

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Waarom zou ik jullie producten en diensten afnemen?

Bij Solar Technologies bieden wij hoge kwaliteitsproducten en diensten. Ons team van adviseurs en monteurs kunnen jou in het volledige proces verder helpen. 

Verder hebben wij 15+ jaren ervaring in het leveren, monteren en onderhouden van zonnestroom producten. 

Hebben jullie een showroom?

Wij hebben momenteel helaas geen showroom. Heb je vragen over een bepaald product of dienst? Neem dan contact op met onze klantenservice en een van onze specialisten zal jou dan verder helpen!

Waarvoor kan ik bij jullie terecht?

Bij Solar Technologies kan jij terecht voor de levering, montage en onderhoud van zonnepanelen, laadpalen, led-verlichting en airconditioning. 

Wij kunnen jou in het volledige verduurzamingsproces van jouw huis helpen! 

Zijn jullie werkzaam door heel Nederland?

Solar Technologies is werkzaam door heel Nederland en België! Zo kunnen wij ook jou helpen met het verduurzamen van jouw huis en het verlagen van jouw energierekening. 

Op welke manier kan ik contact met jullie opnemen?

Wij zijn bereikbaar via de email, telefonisch en via WhatsApp. Op onze contact pagina kan jij deze contactgegevens vinden!

Bieden jullie ook onderhoud en installatie aan?

Solar Technologies biedt verschillende diensten en producten aan. Wij installeren en onderhouden de geleverde producten ook! Onderhoud is essentieel voor het maximale rendement van de zonnestroom producten, zoals zonnepanelen. 

Besparen? Wij helpen graag!

Wil jij besparen op jouw energierekening? Bij Solar Technologies helpen wij jou daar graag mee.

Beste prijzen voor jou!

Solar Technologies biedt de beste prijzen aan om jou te helpen jouw huis te verduurzamen!

Krijg 21% terug

Wist jij dat je 21% van het aankoopbedrag terug krijgt? Solar Technologies regelt dit voor jou!