Bespaar op je energierekening

Creëer stroom op je eigen dak! Zo bespaar je op je energierekening en verduurzaam jij je huis.

Wil jij ook besparen?

Specialist in zonnestroomsystemen

Solar Technologies is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in het onderhoud en de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Naast ons uitgebreide assortiment van zonnestroom producten, bieden we ook deskundig advies over het beste systeem in uw specifieke situatie.

Besparen op jouw energierekening

Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant, regelen wij alles van advies tot installatie tot financiering en subsidieaanvraag. Zo zorgen wij dat iedereen op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op de energierekening kan besparen.

Team van specialisten

Ons team bestaat uit ervaren installateurs en dienstverleners, Wij kunnen u hierdoor ontzorgen op het complete gebied van uw technische installaties in en rondom het huis.

Binnen onze onderneming hebben wij ruim 15 jaar ervaring en alle kennis in huis om u een passend advies te geven en te ontzorgen met de installatie en het onderhoud van bijvoorbeeld airco’s, warmtepompen, ketels en zonnepaneelinstallaties.

Waar wij jou mee kunnen helpen

Zonnepanelen

Zonnepanelen hebben veel voordelen. Zo zijn zonnepanelen een duurzame en goede investering. Het is niet alleen een goede investering voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Steeds meer huishoudens kopen zonnepanelen om te besparen.

Laadpalen

Wil jij de door jouw zonnepanelen opgewekte stroom gaan hergebruiken? Dan is het gebruiken van een elektrische auto geen slechte keuze! Door middel van een laadpaal kan jij de opgewekte stroom hergebruiken voor jouw auto. 

Airconditioning

Solar technologies is jouw groothandel in airco en alles wat daarbij hoort. Bij ons stopt het niet bij het apparaat, want wij hebben ook toebehoren voor airco, montagematerialen en koeltechnische gereedschappen.

LED-verlichting

Led-verlichting is zuiniger, gaat langer mee, geven beter en gedetailleerder licht en betalen zichzelf snel terug. Een investering die zich in veel opzichten terugbetaalt, zeker indien geïnstalleerd door Solar Technoloigies. 

Tevreden klanten

Niet tevreden? Wij bieden garantie!

Bij ons staat klanttevredenheid op een! Wij proberen onze klanten achteraf 100% tevreden te stellen. 

Veelgestelde vragen

Nog andere vragen?

Staat jouw vraag er niet tuseen? Neem dan contact met ons op via WhatsApp!

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Waarom zou ik jullie producten en diensten afnemen?

Bij Solar Technologies bieden wij hoge kwaliteitsproducten en diensten. Ons team van adviseurs en monteurs kunnen jou in het volledige proces verder helpen. 

Verder hebben wij 15+ jaren ervaring in het leveren, monteren en onderhouden van zonnestroom producten. 

Hebben jullie een showroom?

Wij hebben momenteel helaas geen showroom. Heb je vragen over een bepaald product of dienst? Neem dan contact op met onze klantenservice en een van onze specialisten zal jou dan verder helpen!

Waarvoor kan ik bij jullie terecht?

Bij Solar Technologies kan jij terecht voor de levering, montage en onderhoud van zonnepanelen, laadpalen, led-verlichting en airconditioning. 

Wij kunnen jou in het volledige verduurzamingsproces van jouw huis helpen! 

Zijn jullie werkzaam door heel Nederland?

Solar Technologies is werkzaam door heel Nederland en België! Zo kunnen wij ook jou helpen met het verduurzamen van jouw huis en het verlagen van jouw energierekening. 

Op welke manier kan ik contact met jullie opnemen?

Wij zijn bereikbaar via de email, telefonisch en via WhatsApp. Op onze contact pagina kan jij deze contactgegevens vinden!

Bieden jullie ook onderhoud en installatie aan?

Solar Technologies biedt verschillende diensten en producten aan. Wij installeren en onderhouden de geleverde producten ook! Onderhoud is essentieel voor het maximale rendement van de zonnestroom producten, zoals zonnepanelen. 

Besparen? Wij helpen graag!

Wil jij besparen op jouw energierekening? Bij Solar Technologies helpen wij jou daar graag mee.

Beste prijzen voor jou!

Solar Technologies biedt de beste prijzen aan om jou te helpen jouw huis te verduurzamen!

Krijg 21% terug

Wist jij dat je 21% van het aankoopbedrag terug krijgt? Solar Technologies regelt dit voor jou!